Despre

comunicarea dintre doua sau mai multe persoane

VIDEO se refera la sistemele de transmitere si inregistrare a imaginii, CHAT inseamna conversatie, deci VIDEOCHAT reprezinta comunicarea dintre doua sau mai multe persoane prin intermediului unui calculator sau laptop ( ambele conectate la internet) si al unei camere video sau web.

Conversatiile dintre modele si clienti pot varia foarte mult, abordand atat teme cu caracter erotic, cat si teme despre hobby-uri, muzica, carti, filme etc. Ceea ce este cel mai important este ca modelul are posibilitatea de selecta clientii si, implicit, de a conduce conversatia spre tema dorita.

Cum imi castig banii? Clientii platesc pentru fiecare minut de conversatie cu modelele. Conversatiile dintre un client si un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discutiei. Modelul poate alege linistit tema discutiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video. In orice moment aveti posibilitatea de a verifica cati bani ati castigat, fiecare site partener cu care lucram va dispune aceasta informatie.